Idź do treści strony
  • Ikona Kontakt

    Olsztyński Park Naukowo-
    Technologiczny

    ul. Władysława Trylińskiego 2
    10-683 Olsztyn
    tel. 89 612 05 00

TECHNOLOG ŻYWNOŚCI - ZAWÓD Z PRZYSZŁOŚCIĄ

Olsztyński Park Naukowo-Technologiczny wraz z Wydziałem Nauki o Żywności zaprasza na seminarium pn. "Technolog Żywności - zawód z przyszłością".


Olsztyński Park Naukowo-Technologiczny wraz z Wydziałem Nauki o Żywności zaprasza na seminarium pn. "Technolog Żywności - zawód z przyszłością".

Rejestracja

Program:

 

13:00 – 13:15

Rejestracja uczestników

13.15 - 13.20

Rozpoczęcie seminarium oraz powitanie gości

Magdalena Statucka – Z-ca Dyrektora ds. Rozwoju Międzynarodowego w Olsztyńskim Parku Naukowo-Technologicznym

13:20 – 14:00

Nowy produkt to nie prosta sprawa - jak stworzyć bezpieczny i chwytliwy produkt spożywczy?

Bartłomiej Koźniewski Ekspert ds. Badawczo-Rozwojowych, Jars Sp. z o.o.

14:00 – 14:40

Analiza żywności w aspekcie produkcji żywności

Agnieszka Dudkiewicz Ekspert ds. Badawczo-Rozwojowych, Jars Sp. z o.o.

14.40 – 15.20

Technolog żywności – zawód szerokich możliwości

Danuta Orleańska – Pełnomocnik ds. Systemu FSSC, Polskie Centrum Badań i Certyfikacji S.A.

15:20 – 15:40

Przerwa kawowa

15:40 – 16:20

Specyfika pracy technologów żywności w przedsiębiorstwie Mazurskie Miody Bogdan Piasecki

Ewa Urbańska – Kierownik Laboratorium, Mazurskie Miody Bogdan Piasecki

Janusz Luty – Technolog, Mazurskie Miody Bogdan Piasecki

16:20 - 17:00

Specyfika pracy technologów żywności w przedsiębiorstwie Animex Foods Sp. z o. o. sp.k.

Rafał Pagórski – Główny Technolog, Animex Foods Sp. z o.o. sp. k.

Magdalena Zawadzka – Zastępca Głównego Technologa, Animex Foods Sp. z o.o. sp. k.

17:00 – 17.20

Konsultacje indywidualne z przedstawicielami firm

17.20

Zakończenie seminarium